Antivries boot

Antivries voor Boot tegen Vorstschade

Na het voorjaar en de zomer, moet u uw boot gereed maken voor de wintermaanden. De laatste jaren hebben we kunnen zien dat de winters steeds milder worden, toch moet u altijd het zekere voor het onzekere nemen. Wanneer uw boot namelijk niet goed is beschermt, kan er tijdens het vriezen, vorstschade ontstaan. Dit kan impact hebben op de motor, het toilet, en het drinkwatersysteem. Antivries boot is een betaalbaar product, die veel ellende kan voorkomen. Het vervangen van de motor, toilet of het drinkwatersysteem is een stuk duurder.

Hoe antivries voor uw boot gebruiken

Antivries voor boten kunt u gemakkelijk online bestellen, of kopen in een lokale botenwinkel. Het is een kant en klare vloeistof die u direct kunt gebruiken. Giet het bijvoorbeeld in de inboardmotor, het scheepstoilet, of het drinkwatersysteem. Maar het kan ook gebruikt worden voor boilers, airconditioningsystemen en hydraulische afstandsbedieningen. In de productbeschrijving kunt u vinden waarvoor de desbetreffende antivries gebruikt kan worden. U giet de antivries bijvoorbeeld in de drinkwatertank, en spoelt dan alle kranen door, wanneer u de antivries uit de kranen ziet komen, weet u dat het systeem goed is beschermt.

Wilt u het gebruiken voor uw inboardmotor? U kunt het toevoegen via de wierpot, wanneer u de antivries uit de uitlaat ziet komen, weet u dat de koelleidingen vol zitten. Zorg wel dat de afsluiter dicht zit.

Antivries boot

Veilig product

Antivries voor boten is een veilig product, wanneer u de juiste antivries voor uw drinkwatersysteem gebruikt hoeft u niet bang te zijn. Deze is namelijk niet giftig, ook is antivries voor boten niet schadelijk voor het milieu. Spoel de antivries in het voorjaar uit uw drinkwatersysteem, toilet of motor. Vooral het doorspoelen van het drinkwatersysteem is belangrijk, u kant anders last krijgen van vervelende geurtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *