date

Datenight ideeën voor ouders

Je kindje is je alles, maar ook als ouders willen jullie wel weer eens tijd met zijn twee. Alles regelen voordat je daadwerkelijk de deur uit bent, kan helaas ervoor zorgen dat je al bent uitgeput voor de avond is begonnen. Kun je geen oppas vinden in de buurt of wil je een gecertificeerde oppas? Kijk dan eens hier voor gastouders in de buurt. Met een gastouder kun je met een gerust hart genieten van een van de hieronder staande dates. Op maat gemaakt voor vermoeide ouders!

Knus koffietentje

Na een vermoeiende dag kun je wel een wakkermakertje gebruiken. Combineer dit met een date en je hebt een koffiedate! Koffietentjes zijn de ideale plek om rustig te zitten zonder vaak gestoord te worden door obers en bijna weggejaagd te worden als de rekening is betaald. Kies jullie favoriete koffietentje uit en klets gezellig bij in een comfortabele bank of stoel.

Naar de film

De ideale date om lui achterover te kunnen zitten en toch even iets samen te doen zonder veel inspanning, is naar de bioscoop gaan. Klinkt dit als een goed plan, maar wil je het liever iets minder standaard? Kies dan voor een Arthouse film. Dat is toch net wat anders dan de gemiddelde kaskraker.

Doe eens een thuisblijfdate

Woon je niet dicht bij het levendige centrum van je woonplaats? Dan kan het na een lange werkdag te veel gedoe zijn om de stad in te gaan voor wat tijd met zijn twee. Maar wat houdt je tegen om een date thuis te organiseren? Neem de tijd om een lekkere maaltijd te maken, en ga er lekker voor zitten met een goede fles wijn en romantisch kaarslicht.

Ga doordeweeks

Wil je heel graag met je partner naar jullie favoriete restaurant, maar valt de drukte vaak tegen? Ga dan eens doordeweeks op date! Doordeweeks zijn restaurants en andere gelegenheden veel rustiger dan in het weekend. Ideaal dus als je wel even het huis uit wilt, maar niet de drukte in. En vooral: neem de tijd voor elkaar en maak het niet te moeilijk.