PS5

De PS5 is in alles beter dan zijn voorganger

Het is beslist de moeite waard om voor de PS5 te kiezen. De nieuwste PlayStation is in alles beter en meer geavanceerd ten opzichte van de PS4. Opvallend is de nieuwe controller, de zeer snelle laadtijd en de mogelijkheid die Backwards Compatibility heet.

PS5

Speel binnen een seconde al je PS5 game

Niet alles wat nieuw is, is ook meteen beter. Integendeel. In het geval van de PS5 echter, is dit wel het geval. De PS5 overtreft in alles de PS4. Neem alleen al de laadtijd. Dankzij SSD is er amper nog sprake van laadtijd en speel je al binnen een fractie van een seconde je PS5 games. Je hebt overigens de keuze voor de reguliere PlayStation, uitgerust dus met schijfstation. Je kunt nu echter ook kiezen door de Digital Edition, een apparaat zonder schijfstation en dus goedkoper in aanschaf.

Unieke lichtreflectie met Ray Tracing

Bij de nieuwe PS5 wordt gebruik gemaakt van Ray Tracing. Daardoor is sprake van grafische pracht en praal. Door Ray Tracing heeft het fenomeen lichtinval in games een totaal nieuwe dimensie gekregen. Door Ray Tracing worden de games nog echter. Door het toepassen van deze techniek zie je lichtreflectie terug in spiegels, regenplassen en zelfs waterdruppels. Ook wat betreft de audio is de PS65 superieur aan dat wat de PS4 te bieden had. Geluidseffecten zijn individueel te horen. Daardoor hoor je niet steeds een zich steeds maar weer herhalend deuntje. En ook dat wordt door de gebruikers als zeer positief ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *