Kamado Express dealer van Kamado Joe

Dealer van de kamado Joe

Ben je naar informatie aan het zoeken over de kamado Joe dan moet je wel wat moeite doen, waar over andere dingen het internet bol staat van informatie is er van dit geweldige Amerikaanse apparaat niet heel veel te vinden. Het kantoor komt ook uit Atlanta, bekende plaats want daar komt de Bigg Green Egg namelijk ook vandaan. We kunnen dus concluderen van Kamado Express dealer van Kamado Joe is. In 2008 zijn zij begonnen met een geheel nieuw avontuur met het concept voor een barbecue.  

Kamado Express dealer van Kamado Joe

Hoe komen ze aan de naam Joe 

De naam kamado Joe is wel een verhaal hoe ze eraan zijn gekomen, en zeker wel bijzonder te noemen. Joe is een loodgieter uit Amerika, hij heeft een rol gespeeld tijdens de verkiezingen van Obama McCain. Joe had plannen om het bedrijf waar hij werkte te kopen en vroeg Obama naar de belastingplannen voor de camera. Overigens gebeurde dit op een humoristische en vriendelijke manier. Joe staat dus voor vriendelijk en slim, een perfecte combinatie voor een innovatieve barbecue.  

Kamado Express dealer van Kamado Joe

De beste grill moest worden vervaardigd 

Ontwerpen van een kamado was niet de sterkste kant van de heren, de ontwerpen zijn vervaardigd door een ontwerpbureau en vervolgens naar China gestuurd. Na veel aanpassingen aan het model en technische issues werden de eerste kamado Joe’s naar Amerika verstuurd. Nu was het officieel dat Kamado Express dealer van Kamado Joe werd. Om meer inzicht te krijgen in de Amerikaanse kwaliteit werden de chinezen uitgenodigd om te komen kijken. Op deze manier werd de kamado Joe niet vervaardigd in Amerika maar in China, maar wel met de kwaliteit van een Amerikaans product.