beste manier om gitaar te leren spelen

Dit is de beste manier om gitaar te leren spelen!

Onlangs was ik op zoek naar de beste manier om gitaar te leren spelen. Ik heb wisselende uren op mijn werk, dus naar de muziekschool gaan was geen optie voor me. Toen raadde een collega me aan om online lessen te nemen via onlinemuziekacademie.nl, zo had zij ook leren spelen. Hoewel ik mijn twijfels had over online lessen, besloot ik het toch uit te proberen. De eerste maand kostten de lessen maar 4,95 euro, daarna slechts 14,95 euro per maand. Als ik het niet leuk vond, kon ik het maandelijks opzeggen, dus wat had ik te verliezen?

Heldere lessen

Online lessen

Na de eerste les verdwenen mijn twijfels als sneeuw voor de zon. Online les volgen was zo gemakkelijk! Ik kon de video opslaan en zoveel opnieuw bekijken als nodig. Ik kon in detail zien hoe ik mijn vingers moest zetten, en de duidelijke uitleg van de docent zorgde ervoor dat ik al snel de eerste les onder de knie had. Ik kon les volgen en oefenen op mijn eigen tempo. Naast de videolessen kon ik ook workshops volgen, die dieper ingaan op verschillende aspecten van het gitaar spelen. Ik kon ook zelf nummers aanvragen bij de docenten. Op die manier heb ik ‘Boulevard of Broken Dreams’ van Green Day leren spelen. Voor mij is dit echt de beste manier om gitaar te leren spelen. Waarom probeer je het niet ook eens?

Alle leeftijden