Dit zijn de sieradentrends van het moment!

Van Zoomvergaderingen tot thuiswerken. Sieraden- en modeprofessionals moesten zich snel aanpassen aan een zeer unieke en nieuwe manier van leven. Verandert dat überhaupt de juwelentrends voor 2021? Laten we een duik nemen in de prachtige wereld van sieraden en de grootste en mooiste juwelentrends voor het komende jaar onthullen!

Parels. Van snob naar cool

Ooit de favoriete sieraden van snobs uit de hogere klasse en waarschijnlijk je grootmoeder. Misschien niet iets dat het idee van onmiddellijk cool zijn in je geest oproept. Maar sommige stylisten lieten mode- en popiconen parels dragen. En mensen merkten het op. Oh, en ja, deze iconen waren voornamelijk mannen.

Parels waren de laatste jaren in opkomst. En met een goede reden. Parels zijn sensueel. Ze worden als een kraag om de nek gedragen en zien er immens chique en uiterst sexy uit. Gedragen in laagjes of zoals de Chanelversie van zeer lange strengen parelkettingen, het brengt elke outfit onmiddellijk samen. Parels worden steeds populairder in moderne en eigentijdse sieraden en zijn de perfecte keuze voor jou, die houdt van strakke en coole sieraden die lang meegaan.

Kettingsieraden. De link naar liefde

Nog een echte goldie. We houden van kettingen. Waarom? De structuur is zowel eenvoudig als mooi. Het kan subtiel of extreem gewaagd en bijna agressief zijn. Handgemaakte kettingen, stenen erin verwerkt: misschien wat diamanten. Ze zijn veelzijdig en ik heb één tip voor je: investeer je op een dag in een mooie ketting, niet zomaar een kleintje, maar een mooie schakel en koop de armband ook. Als de sluiting mooi is gedaan, kun je de armband gebruiken om een ​​lange versie van de ketting te maken. Om op de hoogte te blijven van trends is het lezen van een vrouwenblog een aanrader. Als we het hebben over kettingsieraden dan weet ik bijna zeker dat je deze trend nooit beu zal worden.

Sexy oorringen

Is het je opgevallen dat we voornamelijk klassieke sieraden opnieuw bezoeken in een nieuw jasje? Ik zie zeker een patroon. En het is logisch. In onzekere tijden kijken we naar de klassiekers. In goede tijden experimenteren we met nieuwe dingen. Dat gezegd te hebben; de hoepeloorring houdt met recht vast aan zijn status van klassieke, eeuwige eye-candy.

Van de kleinste tot de brutaalste. Van dik tot slank. Glinsterend met diamanten of zirkonia, in zilver of goud. Oorringen zijn altijd een veilige gok en ook een sexy gok. Je bent het er misschien niet mee eens, maar naast die lange, enkele slanke oorbel, denk ik dat hoepels de meest sexy oorbellen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *