Drie tips om comfortabel de winter in te gaan

Na alle zonnige dagen waarop het lekker 30 graden was en iedereen vrolijk ging varen en naar het strand ging, komt nu de winter er weer aan. Het wordt een paar graden kouder en de blaadjes zijn langzaam aan het verkleuren en uitvallen. Als je het aan mij vraagt dan heeft de winter wel iets. Het zorgt voor een veel knussere sfeer en kerstmis is natuurlijk ook in de winter! Maar niet iedereen houdt natuurlijk van winter. Sommige mensen vinden het koud of somber of hebben last van een beetje een winterdipje. Gelukkig zijn er ook dingen die je kunt doen om comfortabel en fijn de winter door te komen. Lees in deze blog mijn drie tips om je winter wat comfortabeler te maken! Speciaal voor de mensen die niet van winter houden.

Tip 1: wake-up light 

Allereerst kan voor veel mensen een wake-up light heel goed zijn voor in de ochtend. Zeker als je soms een beetje last hebt van een winterdipje of opstartproblemen. Een wake-up light geeft namelijk een licht af dat lijkt op de zon waardoor je vitamine D binnen krijgt. Daarnaast is dit gecombineerd met natuurlijke ochtendgeluiden waardoor je op een natuurlijke manier gewekt wordt. Het lijkt dus helemaal niet op een normale wekker met zo’n loeihard alarm. Weg met die irritante wekkers! 

Tip 2: een goede pyjama

Daarnaast kan het heerlijk zijn om een goede pyjama te hebben voor de winter. Voor alle ochtenden dat je nog even langer knus in je bed wil liggen, of voor de dagen dat het regent en druilerig is en je gewoon een filmpje wil kijken of op de bank wil hangen. Maar wat is een goede pyjama? Als je het aan mij vraagt is een goede pyjama allereerst warm genoeg, zodat je er geen dikke trui meer overheen hoeft te dragen. Daarnaast is een goede pyjama natuurlijk enorm zacht voor het maximale comfort. En tot slot moet een pyjama goed passen, ook als je wat voller bent. Het moet nergens snijden in je vel of te strak zijn. Als je zoekt op Nachtkleding dames bij Meyer Mode kan je in de Grote maten dameskleding mooie pyjama’s vinden die erg zacht zijn en perfect voor een voller figuur!

Tip 3: winter accessoires

Tot slot is het enorm leuk en lekker om winter accessoires aan te schaffen. Wat bedoel ik daarmee? Eigenlijk alles wat je huis lekker knus maakt! Zo kan je opzoek gaan naar lekkere dekentjes voor filmavondjes, heerlijke geurkaarsen en zachte kussentjes. Dit maakt het binnen leven alleen maar gezelliger en knusser. Op die manier vind je het ook niet zo erg om met slecht weer binnen te blijven en mis je het buitenleven net iets minder!