E-smoker kopen

Al een hele lange periode was ik van plan om met het roken van sigaretten te stoppen. Ik voelde me er niet meer oké bij en mijn gezondheid laat de laatste tijd ook te wensen over. Een vervelende ochtendhoest vergalde altijd het begin van de dag. Roken heb ik al gedaan vanaf mijn 15e jaar en nu ik rond de veertig ben is het welletjes geweest. Ik heb een aantal keren geprobeerd om in één keer te stoppen. Dat mislukt echter elke keer weer. Op aanraden van een goede kennis, ben ik me gaan verdiepen in de E-smoker kopen. Het roken van E-sigaretten hoor je eigenlijk dampen te noemen. De rook die deze sigaret teweeg brengt is damp, geen tabaksrook.

Startersset aanschaffen

Met alle wijsheden die ik op internet heb gevonden ben ik gaan zoeken naar een betrouwbare webshop in E-sigaretten. Smokesmarter.nl, heeft een breed assortiment producten, die het roken van een elektrische sigaret analoog maken aan het roken van tabak. De E-smoker kan op veilige wijze online bij Smokesmarter.nl worden besteld. De Elektrische sigaret bestaat uit een batterijtje, een tankje met daarin de coil en de vloeistof die de damp veroorzaakt. Een simpel stukje techniek, die het roken van tabak kan voorkomen. Ik heb ondervonden dat het dampen een aangenaam tijdverdrijf is en niet verslavend werkt. Mijn kleding ruikt nog steeds fris, evenals mijn adem. Hoesten is voorbij en toch heb ik het gevoel dat ik gewoon mag roken. In de toekomst wil ik het dampen gaan afbouwen, om vervolgens als niet-roker door het leven te gaan.