Een actioncam mag niet ontbreken tijdens het buitensporten

Ben je gek op buitensporten? Stap jij het liefst ieder weekend op je mountainbike om de moeilijkste parcoursen af te leggen? Ben je van het hiken over de meest onmogelijke paden? Dan zul je ervoor moeten zorgen dat je alles bij de hand hebt. Dit gaat natuurlijk om de verschillende items die je nodig hebt voor het sporten. Een fiets, een helm, knie- en elleboogbeschermers, de juiste schoenen en natuurlijk goede kleding. Maar ook een actioncam mag niet ontbreken. Want hoe cool is het als je thuis nog eens kunt zien welke moeilijke paden je genomen hebt. Waar het net goed ging en waar het beter had gekund. Maar je kunt de actioncam ook gebruiken om je volgers op sociale media op de hoogte te houden van je doen en laten.

Waarom zou je een actioncam aanschaffen?

Een actioncam is echt heel anders dan een reguliere camera. Een actioncam is steviger, schokbestendig en regenbestendig. De camera is compact en weegt maar weinig. Hierdoor is een actioncam ideaal om op een hoofdband te monteren. Je kunt dan je volgers laten zien wat jij ziet als je een moeilijke rots beklimt of een stijl pad afflitst op je mountainbike. De opnamesnelheid is extra snel. Zo kun je je hele avontuur nogmaals beleven, zonder van de bank te komen.

Buiten sporten wordt steeds populairder

Als de hele corona-ellende ons iets goeds heeft gebracht, dan is het dat onze liefde voor buiten sporten flink is aangewakkerd. Veel mensen hebben het wandelen herontdekt, maar ook andere buitenactiviteiten als fietsen en zelfs skeeleren en steppen zijn weer helemaal in opkomst. Er zijn nog nooit zoveel (elektrische) fietsen verkocht als in het afgelopen jaar. Je ziet op sociale media iedere dag wel berichten van mensen voorbij komen die lekker buiten aan het sporten zijn. Filmpjes van een mooie fietstocht of foto's van tijdens een wandeling. Met een actioncam kun je al deze foto's en video's gemakkelijk uploaden.

Bestel een actiecamera online

Je hoeft de deur niet uit om een speciale actiecamera aan te schaffen. Je kunt hiervoor prima online terecht. Op de site vind je uitleg bij iedere beschikbare actiecamera. Door je goed in te lezen kun je precies die camera kiezen die bij je past. Twijfel je of heb je vragen? Dan kun je chatten met een van de medewerkers of één van de 13 superstores bezoeken. Dit mag nu weer zonder afspraak. De coronamaatregelen dienen bij een winkelbezoek nog wel in acht te worden genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *