Een mobiele bar huren: Hoe werkt zoiets?

Ben je een evenement aan het organiseren en wil je daar drankjes kunnen aanbieden? Dan is een mobiele bar huren misschien een leuk idee. Als je zelf niet over een bar beschikt in deze ruimte en je bent bereid ervoor te betalen dan is dat hartstikke handig. Je kunt daarbij kiezen uit allerlei verschillende barren, en niet alleen qua design. Kies bijvoorbeeld voor een super gezonde sap- of smoothiebar. Deze worden aangeleverd inclusief blenders om smoothies en sappen in te maken, waardoor je de hele dag gezonde drankjes kunt serveren. Dit is ideaal voor evenementen die in het teken van gezondheid staan, of als het een personeelsfeest is en je wilt je werknemers en hun familie op een gezonde smoothie trakteren. 

Een koffiemachine huren voor je event

Vind je een mobiele bar huren iets teveel van het goede voor een relatief klein evenement? Dan kun je natuurlijk ook enkel een koffiemachine huren. Deze kun je dan op een plek naar keuze zetten, waar mensen zelf koffie en thee kunnen maken. Voor het maken van thee heb je uiteraard enkel een waterkoker en theezakjes nodig. Het zetten van koffie vereist echter iets meer techniek, vandaar dat een koffiemachine huren nodig zal zijn. Natuurlijk kun je ook koffie serveren die je met een zakje aanmaakt, maar laten we eerlijk zijn, dat is echt niet zo lekker als vers gezette koffie.

Een mobiele bar huren voor cocktails

Het ligt er een beetje aan hoe laat je evenement begint en hoe lang het duurt, maar je kunt natuurlijk in de avond ook gerust cocktails en andere alcoholische drankjes serveren. Je kunt een mobiele bar huren inclusief barman die alles weet van cocktails, en deze vers voor alle bezoekers kan bereiden. Natuurlijk hoeven dit niet per se alcoholische cocktails zijn, er zijn genoeg lekkere drankjes te maken zonder alcohol, de zogeheten alcoholvrije cocktails.

Welke drankjes wil je serveren?

Je kunt natuurlijk voor je event ook kiezen voor diverse verschillende drankjes/barren. Zeker als je een event overdag organiseert kun je zowel een mobiele bar huren voor smoothies als een koffiemachine huren. Je kunt je gasten op die manier zelf de keuze bieden of ze koffie, thee of een gezond sapje willen. Dit kunnen de meeste mensen wel waarderen, vaak maken ze dan ook van beide opties gebruik, dat kan natuurlijk ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *