Goed voorbereid op je eerste date

Nu de pandemie bijna voorbij is en we weer meer sociaal kunnen gaan doen, zal ook het dating leven weer opbloeien. En dus gaan we weer op dates. Maar hoe moest dat ook alweer? Het is best logisch dat je een beetje nerveus bent als je weer op een eerste date gaat. Daarom bespreken we in dit artikel hoe je je goed voorbereid op een eerste date.

Ga sporten

Dit is niet de dag om je normale trainingsroutine over te slaan. Weinig dingen zorgen voor zoveel natuurlijke rust en verlichten stress als lichaamsbeweging. Of dat nu een volledige gewichthef sessie is of snel joggen op de loopband, je moet je in het zweet werken en al die nerveuze energie loslaten die ongetwijfeld de afgelopen dag of zo is opgebouwd.

Draag iets nieuws

Net zoals je je verzorgingsroutine wilt verbeteren, kun je iets stijlvollers doen met je garderobe. Niets voelt zo goed als de eerste keer dat je het draagt. Gebruik dat dus in je voordeel door voor de date iets nieuws aan je garderobe toe te voegen. Dat kan een perfect fris overhemd of polo shirts zijn, een gloednieuwe riem of zelfs een vers paar sokken dat je net hebt opgehaald. Wat het ook is, het dragen van een item waar je net het label van hebt gescheurd, zal je dat zo-frisse-en-zo-schoon gevoel geven zoals weinig anders dat kan. Bereid je trouwens ook voor mocht ze blijven slapen. Kies voor goede heren pantoffels.

Verzorg jezelf

Natuurlijk moet je niet alleen goed gekleed maar ook goed verzorgd naar de date gaat. Dit betekent douchen, deoderant, parfum, haar kammen maar bijvoorbeeld ook je vingernagels schoonmaken. Vrouwen letten vaak op de details dus het is belangrijk dat jij dit ook doet. Ga natuurlijk niet obsessief te werk maar zorg ervoor dat je fris voor de dag komt.

Zet je telefoon op stil

Het is buitengewoon onbeleefd als je telefoon constant zoemt met stomme WhatsApp-berichten of Facebook-meldingen als je een date hebt. Zet het gewoon in de stille modus of vliegtuigmodus als je kunt en geniet van je date. Dit is vooral het geval als jullie samen een film kijken. Ze verdient 100% van je tijd, niet 80% of 60% ervan. Wees stijlvol.

Met deze tips zul je na deze niet zo sociale corona periode weer met veel meer gemak gaan daten. En wie weet, voor je het weet zou je willen dat je weer in een lockdown zat. Dan kun je lekker de hele dag in bed blijven met je geliefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *