Het gebruik van een stempel

Een lakstempel wordt over het algemeen nog gebruikt door officiële instanties, waarbij documenten door middel van een paraaf moeten worden getekend. In de meeste gevallen wordt dan een stempel gebruikt om te laten zien welke organisatie of instelling de paraaf heeft neergezet. Vaak staan er bepaalde gegevens op de stempel, dit betekent dat deze wel haarscherp in de stempel moeten staan. Bij stempelaar.nl weten ze precies hoe een professionele stempel moet worden gemaakt, waar deze ook voor bedoeld is. Heb je een eigen ontwerp voor je stempel, neem dan contact op met de medewerkers voor de mogelijkheden.

Verschillende kleuren lak

Maak je als bedrijf of instelling regelmatig gebruik van een lakstempel, of misschien wel meerdere stempels dan kan het voorkomen dat je meerdere kleuren nodig hebt om hiertussen onderscheid te maken. In de webshop van stempelaar.nl zijn er verschillende kleuren lak in het assortiment, van zakelijk rood tot groen en vele andere kleuren. Ook wanneer je op zoek bent naar andere accessoires kun je er prima terecht, je kunt dan denken aan een prachtige cadeaubox hout of een wax lepel. Wat je ook koopt in de webshop, alle producten zijn van professionele kwaliteit. 

Ontwerp je eigen stempel

Ieder bedrijf of vereniging is uniek, en verdiend daarom ook een unieke lakstempel. Gelukkig kun je de stempels ook zelf ontwerpen en laten maken in samenwerking met de stempelaar.nl, de professionele medewerkers weten precies wat er wel en niet mogelijk is bij een stempel. Ontwerp je zelf een stempel, dan is het wel de bedoeling dat je optimaal gebruikt maakt van de ruimte op de stempel. Aan de andere kant moet je wel voor zorgen dat de stempel nog duidelijk is te lezen. Gelukkig hebben de medewerkers jarenlange ervaring, zodat je het beste resultaat behaald met je ontwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *