CG methode

Je hebt van alles geprobeerd

Ondertussen word je er een beetje hopeloos van, wat je ook probeert of hebt gedaan je krijgt je golvende haar maar niet mooi. Het blijft pluizen en nog maar niet te spreken over de krullen die erin zitten, na een aantal keren de stijltang er doorheen gehaald te hebben is het drama alleen maar groter geworden. Ga aan de gang met de CG methode om je haar weer gezond te maken, gezonde producten die er niet alleen voor zorgen dat je haar er mooi uitziet. Maar ook gezond is, dat voel je, dat zie je en dat zien anderen ook. 

CG methode

Neem er de tijd voor

Wanneer je met de CG methode aan de gang gaat zal je wat geduld moeten hebben, je kunt niet verwachten dat na jaren van slechte producten gebruiken binnen een week je haar er weer uitziet als nieuw. Houd goed in de gaten tijdens het proces of je nog de goede middelen gebruikt, want ook je haarstructuur kan in de loop der tijd veranderen. Let na een jaar eens op je haar, houd je vol dan zie je echt dat je compleet ander haar hebt, prachtig glanzend, pluisvrij haar wat gezond is. 

CG methode

Wat kan er met je haar gebeuren

In het begin als je net bent begonnen met de CG methode kun je last krijgen van een aantal dingen, hier hoef je geen zorgen over te hebben. Vet haar, voorheen gebruikte je shampoo waardoor de talgproductie weer opnieuw aangepast moet worden. Meer pluizen kan ook gebeuren, blijf de gezonde producten gebruiken en je zal zien dat er snel verbetering optreedt. Voelt je haar papperig aan als pudding? In de meeste gevallen heb je over-geconditioneerd haar, sommige producten kunnen het haar overbelasten. Het haar wassen met een sulfaatvrije shampoo en lichtere conditioners gebruiken zal zeker helpen. In de zomer gebruik je lichte producten, in de winter mag je best wat zwaardere middelen gebruiken.