Bruiloft

Kan een bruidegom betrokken worden bij het uitzoeken van je trouwjurk?

Het lijkt misschien een ongebruikelijke vraag: gaat jouw aanstaande man mee tijdens het uitzoeken van jouw trouwjurk nabij Assen? Het is natuurlijk bijzonder om elkaars outfit pas voor het eerst te zien op de grote dag zelf, maar of de bruidegom meegaat om de trouwjurk uit te zoeken is natuurlijk helemaal aan jullie. Traditioneel gezien hoort het niet. Het is namelijk traditie dat de bruidegom je op de bruiloft pas voor het eerst in je trouwjurk ziet verschijnen, anders brengt het ongeluk. Maar als je niet zo van de tradities bent, kan hij natuurlijk gewoon mee! Zo weet je zeker dat hij de jurk ook mooi vindt én kunnen jullie je outfit perfect op elkaar afstemmen.

Wil jij het liefste wel zijn mening weten, maar niet dat hij de jurk al ziet? Dan zijn onderstaande opties misschien een het perfecte idee!

Samen inspiratie opdoen

Een manier om je vriend bij het zoeken van je jurk te betrekken is om samen online inspiratie op te doen. Neem er bijvoorbeeld een lekker wijntje en wat hapjes bij en maak er een gezellige avond van. Er zijn talloze websites met eindeloze foto’s ter inspiraties. Struin hier samen doorheen, ontdek wat jullie allebei mooi vinden en bespreek het! Zo ziet hij je niet in je jurk, maar neem je hem toch een beetje mee bij het uitzoeken van dé jurk.

Geef een sneak peak

Jouw toekomstige man kan natuurlijk ook mee naar de winkel zonder dat hij de uiteindelijke jurk krijgt te zien. Laat hem zien welke jurken je past, maar vertel niet welke je uiteindelijk kiest. Of laat hem een aantal jurken zien, maar stuur hem weg zodra je de perfecte hebt gevonden. Zo hebben jullie toch de ervaring van samen een jurk uitzoeken en kan hij zijn mening geven, maar is het alsnog een verrassing welke jurk je daadwerkelijk draagt. Je kan er daarnaast ook voor kiezen om bijvoorbeeld een klein stukje van de stof, kleur en details te laten zien, maar niet het complete plaatje. 

Toch mee naar de winkel

Voelen jullie je er toch prettiger bij om elkaars bruidsmode al wel gezien te hebben? Doe dit dan vooral! Het is immers jullie bruiloft. En of het nou hoort of niet, jullie kunnen gewoon je eigen keuzes maken. Het moment dat jullie elkaar zien op de bruiloft zal hoe dan ook bijzonder zijn, of hij je bruidsjurk nou al heeft gezien of niet.

Ps. Ben je nog op zoek naar gezellige en fijne winkels om te gaan passen? Maak dan een afspraak bij Bruidsmode Queeny’s!