Kleding-essentials voor elke vrouw

Een vrouw is op haar mooist als ze zelfverzekerd is. En die zelfverzekerdheid ontstaat wanneer ze straalt: van binnen naar buiten, over haar uitstraling. En die uitstraling uit zich in ieder uiterlijk anders: lekker simpel en casual, chic of stoer, uitbundig of juist toned down. Felle kleuren of juist aardtinten, veel sieraden en andere details of juist een simpel shirt en een spijkerbroek met warrige haren. Je voelt je vaak prettig zoals je jezelf gewend bent. Maar misschien is dat juist wel wat je tegenhoudt van de beste versie van jezelf zijn. Wil je uit die comfortzone, maar weet je niet hoe? We zetten hier de beste essentials op een rij waarmee elke vrouw het mooiste in zichzelf naar boven haalt.

De perfecte jeans

Het is misschien wel het aller belangrijkste item in elke vrouw haar kledingkast: een mooi paar jeans. Wat de beste jeans voor jou zijn, hangt af van je lichaamstype. Heb je een zandloperfiguur, dan zal een flared broek of juist een wijdere broek je het beste staan. Ben je erg slank en sportief, dan komt jouw figuur waarschijnlijk het beste uit in een skinny jeans. En ben je wat voller, dan kun je het beste jouw curves benadrukken met een wat lossere high-waisted broek. Ga op zoek naar een model jeans wat het meeste uit jouw lichaamsvorm haalt. Zo straal je altijd, zelfs al gooi je er alleen een simpel shirtje op en doe je verder niets aan je uiterlijk voordat je de deur uitstapt!

Een mooi paar schoenen

Het juiste paar schoenen kan voor elke vrouw wonderen verrichten. Het perfecte paar hoge pumps, stoere laarsjes of sportief paar sneakers laat elke vrouw zich magisch voelen wanneer zij ze voor het eerst ziet in de spiegel. Maar als je niet gewend bent om uitgebreid naar jouw ideale schoen te zoeken en comfort belangrijker voor je is, kan het lastig zijn om iets te vinden. Onze tip? Zoek eens naar Gabor schoenen. Het merk biedt een variatie aan allerlei soorten schoenen die klassiek ontworpen zijn met toch iets extra’s, die betaalbaar zijn maar toch perfect: de balans tussen mooi ontwerp en comfort staat voorop.  Heb je echt lastige voeten waarbij echt alleen speciale voeten werken? Doordat er met Gabor schoenen al rekening is gehouden met comfort, zijn ze ideaal om te dragen met inlegzolen. Zo kan écht elke vrouw zich prachtig voelen in haar nieuwe Gabor schoenen. Een essential voor iedere kledingkast.