Live chat service Musea

De live chat service is in de Musea branche een toegevoegde waarde. In deze branche zullen er veel vragen binnen komen waar een bedrijf alleen maar tijd aan kwijt is en verder geen sale uithaalt. Als er een live chat aanwezig is op de website van een bedrijf in deze branche, kunnen er via de chat veel informatieve vragen beantwoord worden. Doordat het bedrijf de vragen zelf niet meer hoeft te beantwoorden, word er een hoop tijd bespaard. De live chat service is 72 uur per week online, hier kunnen klanten met alle vragen komen die met het desbetreffende bedrijf te maken hebben.  

De live chat service is voor de klanten een laagdrempelige manier van communiceren met het bedrijf. Klant zullen eerder in contact komen met een bedrijf doormiddel van een live chat service dan telefonisch contact opnemen of via een contactformulier. Als een klant verder goed wordt geholpen in de chat, geven ze eerder contactgegevens door. 

De binnenkomende chats worden binnen 30 seconden opgepakt en hierdoor wordt een klant altijd snel verder geholpen. Deze vorm van klantenservice en erg klantvriendelijk en de websitebezoekers zullen tevreden worden achtergelaten. 

Aan het begin van een samenwerking tussen Chatkracht en een klant, wordt er altijd gevraagd of de klant een kenniscentrum in kan vullen. In dit kenniscentrum kan de klant aangeven hoe de chat moet worden opgepakt. Daarnaast ontvangt Chatkracht een bult aan informatie de gebruikt kan worden om de chat te beantwoorden. Als een klant geïnteresseerd is in een van de producten of diensten van een bedrijf, probeert Chatkracht de contactgegevens van de klant te achterhalen. Hierdoor heeft een bedrijf een warme lead. Het bedrijf hoeft dan alleen nog maar de sale te maken.  

Kortom, de live chat service is in de Musea branche een toegevoegde waarde. De bedrijven zullen worden ontlast van informatieve vragen. Daarnaast kan er via de chat ook een sale worden gemaakt in bijvoorbeeld de vorm van een afspraak of rondleiding. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *