Kaptafel

Maak je eigen plekje met je eigen spulletjes

In de meeste huishoudens is het in de ochtend een drukte van belang in de badkamer, de één staat zijn tanden te poetsen. Een ander moet nog douchen, jezelf opmaken of je haar netjes doen valt dan niet mee. Dan hebben we het nog niet over de spiegel die beslagen is door het warme water. Met deze praktische kaptafel is dit verleden tijd, je creëert in de slaapkamer je eigen plekje waar je op je gemak je haar kunt doen en je eigen op kunt maken. Geen gehaast meer om de dag te beginnen.

Kaptafel

Geen flesjes en borstels meer in de badkamer

Veel mensen herkennen het wel, dat plankje onder de badkamerspiegel. Meestal pak je een flesje en vallen er meerdere af. Met deze kaptafel heb je alles netjes geordend, een modern design en meer dan voldoende ruimte om al je make up spulletjes op te bergen. Het leukste en mooiste is dat je de spiegel geheel naar eigen wens horizontaal of verticaal op kunt hangen. De twee lades kun je uitstekend gebruiken om penselen en kwasten netjes in op te bergen. Op deze manier heb je altijd een net meubel en je dingetjes bij de hand.

Model past in iedere slaapkamer

Kaptafel

De moderne strakke look maakt het mogelijk om de kaptafel in ieder gewenst interieur te plaatsen, of dit nu een modern of klassiek interieur is. Een mooie neutrale witte afwerking en een mooi formaat. We kunnen de prijs zo aantrekkelijk houden omdat we geen dure winkels en verkopers hebben. Achter de schermen werkt een team hard om de prijzen laag te houden, zodat de consument hiervan kan profiteren. Heb je vragen over de make up tafel dan kun je ook telefonisch contact opnemen met een van onze vriendelijke en behulpzame medewerkers.