In welke schoenen ga jij dit najaar shinen?

Dames en heren, hou je vast want.. de schoenentrends voor dit najaar zijn bekend. Voor zowel de mannen als de vrouwen hebben we weer een aantal prachtexemplaren voorbij zien komen en deze willen we uiteraard graag met jullie delen. Van de tijdloze klassiekers tot de boots en de laarzen, er zitten weer een aantal hele leuke trends bij. Welke trend wordt jouw nieuwe favoriet?

De najaarstrends voor mannen

Waar we dit najaar in gezien willen worden? De multicolor-trend kunnen we in ieder niet missen. Steeds meer schoenenmerken brengen schoenen naar de markt die meerkleurig zijn. Dit houdt niet in dat de zool zwart is en de schoen wit of vice versa maar de multicolor-trend voegt maar liefst 4 of 5 kleuren samen. Zowel kleuren die in het kleurenpallet aardig bij elkaar liggen als kleuren die totaal tegenover elkaar staan. Een paar leuke kleurcombinaties zijn bijvoorbeeld de schoenen met wit, zwart, bruin, beige en grijs maar ook de combinaties met geel, roze, groen, wit en goud doen het bijvoorbeeld ontzettend goed. Waarschijnlijk moet je er in het begin even aan wennen maar deze trends kan echt de eyecatcher van je outfit gaan worden. Benieuwd waar je deze pareltjes scoort? Neem dan eens een kijkje bij de Mason Garments heren collectie. Overig vind je hier ook de andere trends voor dit seizoen zoals de stoere veterboots en de chelsea boots, stuk voor stuk top exemplaren.

De najaarstrends voor dames

Ook voor vrouwen hebben de ontwerpers weer flink hun best gedaan. Zowel de chelsea boots als de cowboy laarzen zien we ook dit najaar weer terug maar uiteraard wel met een kleine upgrade. De kleur bruin en zwart is toch wel het meest populair en qua materiaal zien we steeds vaker (lak)leer terug komen. Zie je het al voor je? De chelsea boots in het lakleer of een paar stoere bruine cowboy laarzen? Wij wel! Perfect met (bijna) iedere causale outfit te combineren. De overige enkellaarzen en lange laarzen doen het overigens ook heel goed. Een opvallende kleur tussen al dat bruin en zwart is de kleur wit. In de najaarscollectie zijn we ook een aantal witte exemplaren voorbij komen en dat vinden we toch wel dé verrassing van dit jaar. Verschillende mode-experts meende namelijk dat wit geen, we noemen geen, kleur is voor het najaar. De collectie voor deze herfst en winter heeft daar dus helemaal maling aan en showt ons een aantal ontzettend mooie exemplaren. Ben je fan van witte schoenen? Dan wordt dit jouw seizoen. Dit en andere toppers uit de najaarscollectie voor dames vind je in de Mason Garments dames collectie.