Mason Garments

Het bedrijf

Mason Garments is, wat je misschien niet verwacht vanwege de naam, een Nederlands bedrijf dat is opgericht in 2012. De oprichter van het bedrijf is ontwerper Rendi Aditia. Rendi’s droom was het produceren van luxegoederen. Dit is dan ook de reden dat hij het bedrijf heeft opgerict. Het bedrijf verkoopt allerlei verschillende soorten schoenen.

Waar worden de schoenen van gemaakt

Mason Garments heeft een fabrikant in Italië. De schoenen van het merk zijn dan ook gemaakt van de beste Italiaanse materialen. Zo gebruikt het bedrijf bijvoorbeeld met de hand geplukte kalfsleder. Het bedrijf gebruikt een redelijke nieuwe techniek bij de productie van zijn schoenen, namelijk de “Sacchetto manier”. Hierbij wordt een zakje van leer gemaakt en aan de onderkant vastgemaakt. Een groot voordeel hiervan is dat er geen naden aan de binnenkant van de schoen zitten.

De verschillende soorten schoenen.

De schoenen van het merk zijn er in verschillende varianten. De schoenen die ze hebben zijn de Tia, de Genova, de Firenze, de Torino, de Torino M en de MG Classics. Alle schoenen hebben een luxe uitstraling en zitten erg comfortabel. Het bedrijf heeft schoenen voor zowel dames als voor heren. De meeste schoenen van het merk zijn sluitbaar door middel van een veter, op één schoen na; de Sprinter sneaker. Deze is sluitbaar door middel van een elastiek. De kleuren waarin de schoenen verkrijgbaar zijn, lopen erg uit een. Voorbeelden van kleuren waarin de schoenen verkrijgbaar zijn, zijn roze en wit, blauw en oranje. Sommige schoenen zijn zelfs verkrijgbaar in velvet stof.

Waar kun je de producten kopen?

De producten van Mason Garments zijn op verschillende plekken te verkrijgen. De producten worden in winkels verkocht, maar ook op webshops.