LOGO Museum Lalique

Museum Lalique voor een leuk en leerzaam dagje uit

Mijn oma is een erg grote liefhebber van glaskunstwerken. Het leek mij daarom ook een leuk idee om samen met mijn oma een bezoek te brengen aan een museum bij ons in de buurt dat glaskunstwerken tentoonstelt.

Musee Lalique in Doesburg

Toen we op het internet op zoek gingen naar een museum bij ons in de buurt dat glaskunstwerken tentoonstelt kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar ahddenv ergleken sprak ons de website van Musee Lalique ons het meeste aan. De website is namelijk erg overzichtelijk en bevat zeer veel aansprekende informatie. Het museum stelt onder andere glaskunst werken tentoon van erg bekende en goede kunstenaars. Daarom besloten we ook om een kijkje te nemen naar de arrangementen dat het Musée Lalique aanbiedt.

museum arrangement

Het prosecco arrangement van Musee Lalique 

Musee Lalique biedt een prosecco arrangement aan voor een aantrekkelijke prijs. Daarom besloten we ook om voor dit arrangement te gaan. We werden in het museum erg vriendelijk ontvangen en we hebben een erg leuke en leerzame rondleiding door het museum gehad.