Muurstickers kopen voor de kinderkamer

Een kinderkamer opknappen is niet niks. Zeker met een klein budget zul je erg creatief moeten worden met de ruimte. Muurstickers kopen zorgt er bijvoorbeeld al voor dat je geen duur behang of potten verf in huis hoeft te halen. Muurstickers fleuren een kamer in een handomdraai op en ze zijn een stuk goedkoper dan veel andere soorten muurdecoratie.

Behang en verf

Muurstickers kopen

Behang moet je vaak direct in de hele kamer aanbrengen. Slechts een deel van de kamer behangen ziet er vreemd uit en is bovendien niet goed voor het materiaal. Er komt snel lucht onder het papier en daardoor laat het sneller los.

Verf laat minder snel los maar is duur. Een hele kamer verven kan je honderden euro’s kosten. Vaak is een enkele laag verf namelijk niet genoeg. Dan moet je er nogmaals overheen en misschien zelfs drie keer. In de tussentijd moet de muur drogen en dat kost je tijd. Al met al ben je zo een halve week kwijt.

Muurstickers voor ieder kind

Muurstickers kopen

Muurstickers daarentegen kun je gemakkelijk zelf aanbrengen om een kinderkamer op te vrolijken. Je hoeft niet direct de hele kamer vol te hangen: je kunt er prima voor kiezen om slechts een wand te voorzien van leuke muurstickers. Kies bijvoorbeeld voor dieren of planten, afhankelijk van wat jouw kind leuk vind. Wil je echt een goede beurt maken bij je kleintje? Zoek dan samen de stickers uit, dat vinden ze vast te gek!