natuurlijke deodorant van HappySoaps

Natuurlijke deodorant van HappySoaps voor een betere wereld

Steeds meer mensen zijn bezig met duurzaamheid en natuur. Dat is een goede ontwikkeling. Want wij als mensheid hebben veel te lang onszelf en de natuur van alles aangedaan door telkens maar weer te kiezen voor chemische producten. Dat is hartstikke slecht en bovendien niet nodig. Je kunt bijvoorbeeld die chemische deodorant uit de supermarkt vervangen voor een natuurlijke deodorant van HappySoaps. Dat is beter voor je lichaam, beter voor mens en dier én beter voor het milieu. 

natuurlijke deodorant van HappySoaps

De chemische bestanddelen van deodorant

Deodorant uit de supermarkt of andere reguliere winkels is vaak best effectief maar zit vol met chemische stoffen die niet goed zijn voor je huid en lichaam. Ze zitten bijvoorbeeld vaak bomvol met stoffen die volgens wetenschappers de kans op kanker vergroten. Bovendien zijn de verpakkingen gemaakt van onder andere plastic. Dat is absoluut niet goed voor het milieu. De producten van HappySoaps zijn echter plasticvrij en bevatten alleen natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor je huid. Het voordeel daarvan is dat je jezelf niet onnodig beschadigt, en daarmee de natuur ook niet.

natuurlijke deodorant van HappySoaps

Werkt het dan wel?

Ja, geloof het of niet: ook deodorant die volledig van natuurlijke ingrediënten wordt gemaakt kan heel effectief zijn. Deodorant doet namelijk niets meer dan nare geurtjes overstemmen en transpireren minimaliseren. Dat is iets dat ook gewoon met natuurlijke producten bereikt kan worden. Bovendien kun je ook aan deodorant die van natuurlijke ingrediënten is gemaakt allerlei heerlijke geurtjes hangen. Zo is er een neutrale deo maar ook een lavendel geurige en talloze andere geuren om uit te kiezen.