Net ten huwelijk gevraagd, maar wat nu?

Aanzoek

Ga je over een tijdje trouwen? Van harte gefeliciteerd! Wij begrijpen als geen ander wat voor een spannende tijd er aanbreekt en waarin er waarschijnlijk heel veel op je afkomt. Denk bijvoorbeeld aan de uitnodigingen, de locatie, de datum, de aankleding en noem maar op. Maar, het meest belangrijke is natuurlijk je bruidsmode. Wij geven een aantal belangrijke tips om je voor te bereiden op deze grote dag.

Geniet van het moment

Een van de belangrijkste dingen is om lekker te gaan genieten de komende tijd! Trouwen doe je niet dagelijks dus geniet samen van de heerlijke dagen naar jullie trouwdag toe. En neem vooral ook even de tijd voordat je het aan anderen bekend maakt en alle drukte rondom het plannen begint.

Je outfit

Het kiezen van je jurk zal hoogstwaarschijnlijk een lastige klus worden. Er is immers zoveel keuze dus waar moet je beginnen? En naar welke merken moet je tegenwoordig zoeken? Onze eerste tip is om echt goed op zoek te gaan. Je trouwt immers maar één keer. Hopelijk dan. Ga vooral op zoek naar die ene droomjurk ook al is die wellicht aan de andere kant van Nederland. En kijk dus ook verder dan die enkele bruidsmodezaak bij jou om de hoek!

Wellicht heb je al een idee of je voor een prinsessenjurk of misschien wel een heel klassieke jurk wilt gaan. Vanwege de diverse mogelijkheden is het verstandig om een afspraak te maken bij een bruidsmodezaak en samen te gaan kijken naar wat jij mooi vindt en wat bij jou past. Mocht je alvast wat inspiratie op willen doen, neem dan een kijkje op apps als Pinterest of Instagram en print wat dingen uit om mee te nemen. Zo krijgen ze in de winkel gelijk een indruk van wat jou aanspreekt.

Heb je een jurk gevonden die in de basis helemaal bij jou past, maar die je net een tikkeltje te simpel vindt? Vergeet dan niet dat je je outfit natuurlijk nog verder kunt uitbreiden met sluiers, riemen, sieraden en andere accessoires. Bovendien beschikken veel zaken over een coupeuse die jouw jurk naar wens kan aanpassen.

Tijd en locatie

Ook heel belangrijk is om te gaan bedenken waar en wanneer jullie willen gaan trouwen. Het handigste is als je als eerste een richtlijn bedenkt voor in welke periode jullie het liefste willen gaan trouwen. Op deze manier weet je precies hoelang je de tijd hebt om alles te regelen én of je rekening moet houden met bepaalde zaken in verband met het seizoen.

Veel succes!