Organiseer een tof verjaardagsfeest met deze tips!

Je bent maar één keer in het jaar jarig en dat moet natuurlijk goed gevierd worden. Sommige zijn er al maanden van te voren mee bezig en anderen plannen liever een verjaardagsfeestje op het laatste moment. In ieder geval heeft iedereen hetzelfde doel en dat is om er een geslaagd feest van te maken. Wil jij dat jouw vrienden en familie nog dagenlang napraten over jouw verjaardag? Mis onze tips dan niet! Wij hebben er namelijk een aantal voor je op een rijtje gezet die we graag met je delen in deze blog. 

 

Begin op tijd 

Hoe verleidelijk uitstellen ook is, doe dit niet als het aankomt van je eigen verjaardagsfeestje! Als iedereen het op tijd weet dan kunnen zij rekening houden met hun agenda en de datum reserveren voor jou. Het is toch altijd zonde als niet iedereen kan komen. 

 

Kies een thema 

Een extra beleving geef je aan je verjaardag door te kiezen voor een thema. Kies bijvoorbeeld voor een kleur zoals gold chique of sensation white en vraag iedereen zich te houden aan de dresscode. Daarnaast kun jij de ruimte ook super leuk aankleden met versieringen die geheel passen in het thema. 

 

Maak speciale drankjes 

Misschien wel het allerbelangrijkste van een geslaagde verjaardag zijn natuurlijk de drankjes. Haal voor ieder iets wils en wissel standaard drankjes af met iets specialers. Kies bijvoorbeeld voor gin tonics, cocktails of ga eens voor craft beer. Zo weet jij jouw vrienden en familie te verrassen en dat zal er zeker voor zorgen dat ze jouw verjaardag niet snel vergeten. 

 

Hapjes

Naast drankjes zijn lekkere hapjes ook onmisbaar tijdens deze feestdag. Zorg ervoor dat je zo min mogelijk werk hebt aan het verzorgen van je gasten door een goede voorbereiding. Kies daarom voor hapjes die je dezelfde ochtend of een dag ervoor kunt klaarzetten. Wanneer jouw gasten er zijn hoef je het alleen nog maar te serveren en heb je zelf je handen vrij om lekker te kletsen of te dansen. 

 

Foto’s 

Iets waardoor jij jouw verjaardag nog jaren daarna kunt herinneren zijn natuurlijk leuke en grappige foto’s. Vaak vergeten we om zulke momenten vast te leggen. Laat dat dit keer niet gebeuren! Vraag bijvoorbeeld aan iemand of hij foto’s kan maken of creëer zelf een photobooth. Zelfs mensen die niet graag op de foto willen vinden het wel grappig om in een vermomming op de foto te gaan met een grappige achtergrond.