Azerty

Professionele webshop voor computergebruik

Alles onder een dak is de kracht van Azerty, of je nu een computer wilt kopen of een hoofdtelefoon. In de webshop van het bedrijf vind je werkelijk alles wat te maken heeft met een computer. Voor zowel particulieren is alles in het assortiment beschikbaar, ben je een zakelijke ondernemer dan is het mogelijk om een zakelijke account aan te maken. Kijk rustig rond in de shop en ervaar de vele mogelijkheden, ook voor online vergaderingen hebben zij alles in huis. 

Professionele houding bij iedere klant

Azerty

Of je nu een zakelijk account hebt of een particuliere klant bent, bij Azerty is iedere klant een klant. Al 12 jaar zijn de medewerkers van het bedrijf betrokken bij de ingewikkeldste projecten, in overleg wordt elk probleem op een professionele manier opgelost. Tot maar liefst tien uur in de avond staan de medewerkers klaar om je order nog te wijzigen of veranderen. Als zakelijke klant krijg je een manageraccount, hiermee kun je razendsnel contact opnemen en worden heldere afspraken gemaakt.

De beste producten voor een aantrekkelijke prijs

Azerty

Natuurlijk is de combinatie van perfecte service en voordelige prijzen waar Azerty voor staat. Deze combinatie is ijzersterk en heeft het bedrijf ook groot gemaakt, bij een defect artikel of voldoet het niet aan je eisen kun je dit eenvoudig retourneren. Soms is het beter en sneller om direct met de fabrikant te communiceren, als dit zo is dan zullen we dit zeker aanraden om je goed zo goed mogelijk te helpen. De contactgegevens van deze fabrikanten hebben zij keurig in een lijst opgesteld.