trouwen op het strand

Trouwen op het strand in Den Haag

Eindelijk het is zo ver! U heeft uw partner ten huwelijk gevraagd of u bent eindelijk gevraagd! Gefeliciteerd! Na het ten huwelijk vragen komt er altijd veel geregel; waar willen jullie trouwen en op welke dag? Grote groep mensen of houden jullie het klein? De mogelijkheden zijn eindeloos zo ook de locatie waar jullie willen trouwen. Bij Strandtent 14 kunt u trouwen op het strand! Wat een top idee! Heeft u veel bij het strand of vindt u het strand bij Kijkduin een prachtige plek? Dan is dit uw kans want Strandtent 14 is sinds kort een officiële trouwlocatie én u kunt daar uw trouwfeest vieren. Trouwen op het strand is de trend anno nu en u dit realiseren op het prachtige strand van Kijkduin! De medewerkers van Strandtent 14 zullen ervoor zorgen dat er niets aan uw dag ontbreekt! Trouwen op het strand bij Strandtent 14 is een unieke belevenis!

trouwen op het strand

Waarom trouwen op het strand

Waarom trouwen op het strand? Omdat dat een unieke mogelijkheid is om u het gevoel te geven dat u op vakantie bent! Zon, zee en strand en de aller liefste mensen om u heen én u man of vrouw. Wat een mooie dag zal dit zijn! Strandtent 14 zal ervoor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken en u de mooiste trouwdag geven die u maar kan wensen. Het prachtige Strandtent 14 ligt tussen de zee en de duinen van Kijkduin. De medewerkers van Strandtent 14 bieden u een goede service in een gezellige en ongedwongen sfeer. Daarnaast vindt u hier;

  • gratis parkeren, met voldoende parkeerplaatsen
  • toegankelijk voor mindervalide (strandrolstoel aanwezig)
  • goed bereikbaar vanaf de A12, A4 en A13
  • vanaf de boulevard makkelijk aan te lopen, Strandtent 14 zit rechts onder NH Atlantic hotel

Doordat er bij Strandtent 14 genoeg parkeergelegenheid is én zij om de hoek zitten van het NH Atlantic Hotel hoeft u niet s avonds laat naar huis te rijden. U kunt lekker om de hoek blijven slapen na een geslaagde trouwdag.

trouwen op het strand

Officiële trouwlocatie – trouwen op het strand

Strandtent 14 is een officiële trouwlocatie waar veel trouwparen u voor gingen. Strandtent 14 is gespecialiseerd in bruiloften en partijen. U bent hier in goede handen! De medewerkers van Strandtent 14 zullen ervoor zorgen dat u een onbezorgde dag zal beleven met de ceremonie, proost momenten en een heerlijk diner. Alles word voor u geregeld. Strandtent 14 zorgt ervoor dat u een prachtige dag gaat beleven op onze unieke locatie aan het strand.