verse bloemen

Verse bloemen: waar moet ik op letten?

Vindt u het net zoals wij gezellig als u thuis komt en er een mooie bos bloemen op de bar staat? Wordt u net zo blij als wij als de deurbel gaat en de bezorger geeft u een bos verse bloemen zonder dat u hier iets van af wist? Iedereen wordt blij van bloemen! Binnenkort een feestje of een verjaardag? Geef een bos verse bloemen cadeau van Bloomique! De bloemen van Bloomique komen vers van het land en zij bieden u de garantie aan van ‘7 dagen vers’. De boeketten van Bloomique worden handgebonden door vakkundige bloemisten. Deze vakkundige bloemisten geven aan iedere bos verse bloemen een unieke twist waardoor iedere bos verse bloemen een eigen betekenis krijgt. Bij Bloomique vindt u een unieke collectie boeketten in alle soorten, maten en stijlen. De verse bloemen passen altijd perfect bij de tijd van het jaar.

verse bloemen

Eerlijke duurzame en verse bloemen

Bloomique werkt samen met de beste kwekers. Deze kwekers bieden u een eerlijke prijs. Alle kwekers waarmee Bloomique samenwerkt zijn in het bezit van een MPS-A+ keurmerk (Milieu Programma Sierteelt). Zo weet u dat alle bloemen milieubewust geteeld worden en bent u verzekerd van prachtige verse bloemen! Het A+ keurmerk betekend dat de bloementeelt van hoge kwaliteit is. Bloomique staat bekend als duurzaam en werkt volgens de richtlijnen van fair-trade. U bent gegarandeerd van prachtige bloemen als u online uw boeket verse bloemen besteld bij de online bloemist Bloomique. 

verse bloemen

Gratis bezorging verse bloemen

Heeft u een keuze kunnen maken uit het brede assortiment van Bloomique? Bij Bloomique vindt u een ruime en uitgebreide keuze in verschillende soorten boeketten. Bent u een groot fan van roze of houd u meer van verschillende soorten bloemen in uw boeket? De mogelijkheden bij Bloomique zijn eindeloos! U kunt op uw gemak de website doorkijken en uw boeket gemakkelijk online bestellen en betalen. De prijzen van de boeketten is altijd de prijs die u betaald. Nadat u op bestellen drukt zult u zien dat u geen verzendkosten hoeft te betalen. Zo weet u precies wat u moet betalen indien u een boeket bloemen bij Bloomique besteld. Daarnaast kunt u zelf bepalen op welke dag u uw bestelde boeket wilt bezorgen op het door u aangegeven adres. Wilt u een boeket bloemen bestellen maar pas over een week bestellen? Dit is geen enkel probleem! U kunt dit aangeven tijdens uw bestelling, Bloomique regelt dit voor u! Zij bieden u ook een 100% tevredenheidsgarantie aan.